ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ«Γνωρίστε την Ελλάδα» στο περιοδικό του Δήμου Μισάτο

«Γνωρίστε την Ελλάδα» στο περιοδικό του Δήμου Μισάτο

Οι αναγνώστες του GreeceJapan.com γνωρίζετε καλά το Μισάτο, την ιαπωνική πόλη της οποίας οι δράσεις τα τελευταία χρόνια, εύκολα μπορούν να της απονείμουν τον τίτλο της πόλης-πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ιαπωνία. Ημιμαραθώνιος με τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας, ετήσιο φεστιβάλ με περίπτερα για την Ελλάδα, παρουσιάσεις σε παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία της πόλης, εκθέσεις και διάφορα προγράμματα, είναι μερικές από τις δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου του Μισάτο.

Παράλληλα έχει ανακηρυχθεί «Πόλη Φιλοξενίας της Ελλάδας» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 στο πλαίσιο του προγράμματος «Host Town Initiative» της ιαπωνικής κυβέρνησης που αποσκοπεί στη διάδοση της ολυμπιακής ιδέας σε ολόκληρη την Ιαπωνία.
Το περασμένο καλοκαίρι εγκαινιάστηκε το καινούργιο στάδιο της πόλης με την πρόθεση να αποτελέσει και προπονητικό κέντρο για την ελληνική ολυμπιακή ομάδα στίβου.

Όπως μας έχει πει ο Δήμαρχος του Μισάτο κ. Μασαάκι Κίζου – ο οποίος την Κυριακή θα διεκδικήσει την επανεκλογή του για 4η συνεχή θητεία – στόχος του Δήμου είναι η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με την Ελλάδα. Μάλιστα σε πρόσφατη επικοινωνία μας με δημοτικούς αξιωματούχους, μάθαμε ότι ο Δήμος εξετάζει το ενδεχόμενο αδελφοποίησης με ελληνική πόλη.

Αυτές τις μέρες η Ελλάδα μπήκε σε κάθε σπίτι της πόλης με το περιοδικό του Δήμου Μισάτο, το οποίο και αυτό είναι αφιερωμένο …που αλλού…στην Ελλάδα!  

Μπορείτε να το δείτε και να το κατεβάσετε (σε pdf) εδώ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ