ΑρχικήTOKYO 2020H EOE διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους!

H EOE διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους!

日本語

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ματαιώνεται το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους. Η ματαίωση αποφασίστηκε εξαιτίας της μη τήρησης μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Λαμπαδηδρομία στη Σπάρτη όπου ο τελευταίος Λαμπαδηδρόμος ήταν ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο «Λεωνίδας» της ταινίας «300».
Δείτε το βίντεο με τις σκηνές που προκάλεσαν πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού Φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλειμμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.

Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.
Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ