«Γνωριμία με την Ιαπωνία»: Ένα διαδικτυακό φωτογραφικό ταξίδι από το Νίκο Στάντζο και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή παρουσίαση της Ιαπωνίας διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η παρουσίαση που θα συνοδευτεί από πλειάδα φωτογραφιών, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου 2021, στις 19:00 από τον Βεροιώτη Νίκο Στάντζο ο οποίος έζησε στο Τόκιο την περίοδο 2010-2012 εργαζόμενος στην ιστορική ιαπωνική εταιρεία Mitsui & Co., Ltd. και θα μοιραστεί μαζί μας αναμνήσεις και ιστορίες από την παραμονή του στην Ιαπωνία, τη χώρα που μέσα από την συνύπαρξη της παράδοσης και της τεχνολογικής εξέλιξης, προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και ερεθίσματα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους. Για την παρακολούθησή της μέσω της πλατφόρμας webex θα πρέπει μέχρι τις 12 Ιουλίου να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής ώστε να λάβετε τον σχετικό σύνδεσμο.

Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι 70 λεπτά και θα διατεθούν άλλα 20 λεπτά για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ