ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΞεκίνησαν οι αιτήσεις για το 11ο Διεθνές Βραβείο MANGA
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το 11ο Διεθνές Βραβείο MANGA

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 οι αιτήσεις συμμετοχής για το 11ο Διεθνές Βραβείο MANGA. Το βραβείο το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο, θεσμοθετήθηκε το 2007 με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Εξωτερικών της Ιαπωνίας Taro Aso με σκοπό να τιμηθούν οι δημιουργοί που συμβάλλουν στην διάδοση των μάνγκα στο εξωτερικό.

Στο καλύτερο μάνγκα που θα υποβληθεί θα απονεμηθεί το χρυσό βραβείο, ενώ τα επόμενα τρία καλύτερα θα λάβουν το ασημένιο. Οι βραβευθέντες με πρόσκληση της Japan Foundation θα παραστούν στην τελετή απονομής και στη διάρκεια της παραμονής τους στην Ιαπωνία θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν Ιάπωνες δημιουργούς μάνγκα και να επισκεφθούν εκδοτικούς οίκους καθώς και άλλους χώρους.

Τα έργα που θα υποβληθούν, δημοσιευμένα ή μη, θα πρέπει να έχουν το λιγότερο 24 σελίδες και να έχουν δημιουργηθεί στο εξωτερικό (δηλαδή εκτός  Ιαπωνίας) τα τελευταία τρία χρόνια.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2017 στο Τόκιο.

Το 2013, στο 7ο Διεθνές Βραβείο MANGA ο Ελληνοαμερικανός Γιώργος Αλεξόπουλος (George Alexopoulos) είχε κερδίσει το 2ο βραβείο.

Η τελευταία μέρα παραλαβής των συμμετοχών είναι η 16η Ιουνίου 2016.

Πληροφορίες και αιτήσεις

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ