Τα Ιαπωνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν τρία σετ γραμματοσήμων προς τιμήν του Osamu Tezuka!

osamu-tezuka-stamps-set

Σας αρέσουν τα μάνγκα; Μήπως σας αρέσει να συλλέγετε γραμματόσημα; Aν σας αρέσουν και τα δύο (…ή και ένα από τα δύο) αυτά τα νέα σίγουρα σας ενδιαφέρουν !

Osamu Tezuka (1928-1989)

Osamu Tezuka (1928-1989)

Τα Ιαπωνικά Ταχυδρομεία (Japan Post) σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν τρία σετ γραμματοσήμων προς τιμήν του Πατριάρχη των μάνγκα Osamu Tezuka (1928-1989). Οι σειρές θα αφορούν στην 40ή, 50ή και 60ή επέτειο τριών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Πρόκειται για τις γνωστές σειρές “Tetsuwan Atomu” (“Astro Boy” όπως κυκλοφόρησε στο εξωτερικό), “Ribon No Kishi” και “Black Jack”.

Κάθε σετ θα κοστίζει 3.150 γιεν (περίπου 25 ευρώ) και θα περιέχει τα γραμματόσημα σε ειδική θήκη, χαρτιά αλληλογραφίας, φακέλλους και καρτ ποστάλ, όλα με σχεδιασμένους χαρακτήρες των συγκεκριμένων μάνγκα.
Για όσους αγοράσουν και τα 3 σετ η τιμή θα είναι 8. 650 γιεν (περίπου 71 ευρώ) και θα λάβουν επιπλέον και μια καρτ ποστάλ μεγέθους Α4 που θα έχει χαρακτήρες και από τις τρεις σειρές.

Παραγγελίες μέχρι 30 Απριλίου σε οποιοδήποτε ιαπωνικό ταχυδρομείο ή μέχρι 6 Μαϊου στο online κατάστημα του Japan Post. Οι παραδόσεις για τους τυχερούς ξεκινάνε στις 3 Ιουνίου 2013!

Δείτε τα περιεχόμενα των τριών σετ:

 

scroll to top