Παρουσίαση της Ελλάδας σε εκπροσώπους Ιαπωνικών τουριστικών γραφείων στο Τόκιο

日本語

Παρουσίαση για τον ελληνικό τουρισμό θα κάνει η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τόκιο στις 13 Νοεμβρίου 2017 στην Japan Association of Travel Agents (JATA). Η εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από τo Japan Outbound Tourism Council έχει θέμα “Νέα τουριστικά προϊόντα στην Ανατολική Μεσόγειο” και θα παρουσιασθούν επίσης η Κύπρος και το Ισραήλ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού η Ελληνική Πρεσβεία προετοιμάζει τη διοργάνωση επίσκεψης στην Ελλάδα τουριστικών πρακτόρων της Ιαπωνίας τον Απρίλιο του 2018.

Ο αριθμός των Ιαπώνων επισκεπτών στην Ελλάδα, μετά από μία πρόσκαιρη πτώση το 2015, έχει ανακάμψει και εκτιμάται ότι το 2017 θα ξεπεράσει σημαντικά τα 40.000 άτομα του 2016. Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της Πρεσβείας, οι δράσεις προώθησης του τουρισμού σε συνδυασμό με τις προωθητικές ενέργειες για τα ελληνικά τρόφιμα και κρασιά που ήδη υλοποιούνται και θα συνεχισθούν τουλάχιστον για την επομένη διετία, αναμένεται να λειτουργήσουν πολύ θετικά για την αύξηση του ενδιαφέροντος στην Ιαπωνία για την Ελλάδα, η οποία ήδη παρατηρείται.

 


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top