Αρχίζουν ξανά τον Αύγουστο οι παραστάσεις στο θέατρο Καμπουκιζά

photo: Junko Nagata © GreeceJapan.com

Aνοίγει και πάλι τις πύλες του την 1η Αυγούστου ο “ναός” του Καμπούκι στο Τόκιο, το θέατρο Καμπουκιζά, το οποίο ήταν κλειστό από το Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Το Χατσιγκάτσου Χαναγκάτα Καμπούκι (το πρόγραμμα καμπούκι του Αυγούστου) περιλαμβάνει τέσσερα έργα, ανάμεσά τους το «Γιοσιτσούνε Σενμπόν Ζακούρα» (Ο Γιοσιτσούνε και οι Χίλιες Κερασιές) που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δωρεάν στο YouTube στο πλαίσιο της εκστρατείας #Stayhome (το έργο είχε βιντεοσκοπηθεί τον Μάρτιο χωρίς κοινό).

Οι παραστάσεις θα γίνονται με ηθοποιούς νεαρής ή μέσης ηλικίας, όπως ο Καταόκα Αϊνοσούκε, ο Νακαμούρα Κανκουρό, ο Ιτσικάουα Σαρουνοσούκε και ο Ματσουμότο Κοτσιρό. Ως μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, τόσο οι ηθοποιοί όσο και το βοηθητικό προσωπικό θα αλλάζουν μετά από κάθε παράσταση. Παράλληλα θα υπάρχουν κενά καθίσματα μεταξύ των θεατών και θα τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής για την ασφαλή παρακολούθηση των παραστάσεων.

photo: Junko Nagata © GreeceJapan.com

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ