Το Tokyo 2020 παρουσίασε τα σχέδια στα οχήματα υποστήριξης της Λαμπαδηδρομίας στην Ιαπωνία

©Tokyo 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 παρουσίασε στις 3 Δεκεμβρίου τα σχέδια που θα υπάρχουν στα οχήματα που θα συνοδεύσουν την Λαμπαδηδρομία στην Ιαπωνία. Κάθε όχημα θα έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο υποστήριξης, όπως τον έλεγχο των δρόμων από όπου θα περάσουν οι Λαμπαδηδρόμοι, την καθοδήγηση της πορείας, τη μεταφορά του βοηθητικού προσωπικού κ.α. Στα σχέδια έχει χρησιμοποιηθεί η φουκιμποκάσι, τεχνική διαβάθμισης χρωμάτων που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιαπωνική ξυλογραφία ουκιγιόε.

Το ταξίδι της Φλόγας στην Ιαπωνία θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου από τη Φουκουσίμα με το συμβολικό μήνυμα «Η ελπίδα φωτίζει το δρόμο μας» και θα διασχίσει σε 121 μέρες τους 47 νομούς της Ιαπωνίας περνώντας από 857 Δήμους και από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας και Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στην Ελλάδα η Φλόγα θα παραδοθεί στο Tokyo 2020 στις 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο (δείτε περισσότερα εδώ).

©Tokyo 2020

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ