Οριγκάμι στη Λευκάδα

Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Λευκάδας οργανώνει δύο εργαστήρια της ιαπωνικής παραδοσιακής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής οριγκάμι με την Misako Matsuda, την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 18.30 και το Σάββατο 31 Μαΐου στις 11.00 στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο BookAmvilia.

Όπως γράφει στη σχετική ανακοίνωση το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Λευκάδας, «με το οριγκάμι ενισχύεται η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική έκφραση, βελτιώνεται η συγκέντρωση και η υπομονή, μειώνεται το άγχος, εξασκείται η λεπτή κινητικότητα ενώ ειδικά για τα παιδιά αποτελεί ιδανική δραστηριότητα γιατί συνδυάζει μάθηση, δημιουργικότητα και παιχνίδι.

Κράτηση θέσης : 6932-468768

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2026

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα