Με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αεροβικής Γυμναστικής Suzuki World Cup στο Τόκιο

日本語

Suzuki World Cup 2018
Suzuki World Cup 2018
Suzuki World Cup 2018
Suzuki World Cup 2018
Suzuki World Cup 2018
Suzuki World Cup 2018
Suzuki World Cup 2018
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
(Στην 1η φωτογραφία είναι η Σοφία Παππά και στη 2η η Τζένη Αράθυμου)

 

Με ελληνική εκπροσώπηση διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου στο Ota Ward Gymnasium του Τόκιο το παγκόσμιο κύπελλο αεροβικής γυμναστικής Suzuki World Cup 2018.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Σοφία Παππά και Τζένη Αράθυμου αγωνίστηκαν σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού όπου έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από είκοσι χώρες. Μαζί τους στην ιαπωνική πρωτεύουσα ήταν η Λευκή Φερεντίνου ως προπονήτρια και ο Δημήτρης Πολύζος ως διεθνής κριτής.

Η Τζένη Αράθυμου με 18,350 βαθμούς κατέκτησε την 11η θέση στον προκριματικό της κατηγορίας νεανίδων ενώ η Σοφία Παππά κατέλαβε την 25η θέση στον προκριματικό της κατηγορίας γυναικών με 17,100 βαθμούς. Η συμμετοχή τους στο “Suzuki World Cup” αποτέλεσε ένα σημαντικό τεστ προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας (25-27 Μαΐου και 1-3 Ιουνίου).

Τους αγώνες των Ελληνίδων αθλητριών παρακολούθησε ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Τόκιο κ. Λουκάς Καρατσώλης με τη σύζυγό του κα Κατερίνα Μαθιουδάκη. Την έναρξη των αγώνων κήρυξε η Πρόεδρος της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Αεροβικής Γυμναστικής κα Καόρου Τσίνεν.

Η ελληνική αποστολή με τον Πρέσβη της Ελλάδος κο Λουκά Καρατσώλη και τη σύζυγό του κα Κατερίνα Μαθιουδάκη

Φωτογραφίες: Τζούνκο Ναγκάτα/ GreeceJapan.com

 

scroll to top