Ημερίδα: «Επιχειρηματικό Περιβάλλον στην Ιαπωνία: How to enter the market of the Rising Sun»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με το EU-Japan Centre for SMEs και το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Επιχειρηματικό Περιβάλλον στην Ιαπωνία: How to enter the market of the Rising Sun»

Η εκδήλωση διοργανώνεται την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη. Η γλώσσα εργασιών της εκδήλωσης είναι η αγγλική.

Η θεματολογία της ημερίδας επικεντρώνεται ενδεικτικά στα ακόλουθα σημεία:

  • Πολιτισμικά χαρακτηριστικά των Ιαπώνων Επιχειρηματιών και πώς επηρεάζουν τις επιχειρηματικές συνεργασίες. Επικοινωνιακές συνήθειες που πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες επιχειρηματίες πριν την πρώτη συνάντηση και συνεργασία με Ιάπωνες ομόλογούς τους
  • Υπογραφή συμβολαίων με Ιάπωνες επιχειρηματίες: Τι πρέπει να προσέχετε.
  • Διαχείριση διασυνοριακών απαιτήσεων και συναλλαγών (cross-border claims management)
  • Θέματα ποιότητας και πιστοποίησης
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Δια-δραστικές ασκήσεις σε ομάδες εργασίας
  • Παρουσίαση συγκεκριμένων παραδειγμάτων συνεργασίας μεταξύ ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και αμερικάνικων επιχειρήσεων.

Ομιλητής στην ημερίδα είναι ο κος Bill Reed, ο οποίος εργάζεται στην εταιρία Japan Consulting Office (JCO) και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη συνεργασία ευρωπαϊκών και ασιατικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα η εταιρεία JCO παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε μη-ιαπωνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ιαπωνία καθώς και σε εταιρίες που ενδιαφέρονται να μπουν στην ιαπωνική αγορά. Επιπλέον, η εταιρεία υποστηρίζει ευρωπαϊκές επιχειρήσεις σε θέματα συνεργασίας και επικοινωνιακής διαχείρισης πελατών, προμηθευτών ή συνεργατών από την Ιαπωνία. Διαθέτει υποκαταστήματα στο Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Σιγκαπούρη.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση δεν έχει κόστος.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/qBrOIzUM84.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ