Η ιαπωνική εταιρία Weathernews άνοιξε γραφείο στην Ελλάδα

日本語

wethernews-1
Δεξιά: Ο Ιάπωνας Πρέσβης κ. Μασούο Νισιμπαγιάσι στα εγκαίνια της Weathernews στην Ελλάδα (photo: Weathernews Inc.)

Μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες παροχής μετεωρολογικών υπηρεσιών παγκοσμίως, η ιαπωνική Weathernews Inc. εγκαινίασε τον Οκτώβριο γραφείο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά. Πρόκειται για το 17ο γραφείο εκτός Ιαπωνίας της εταιρίας την οποία ίδρυσε το 1986 στο Τόκιο ο Χίρο Ισιμπάσι.  Η Weathernews επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών σε ναυτιλιακές εταιρείες με στόχο την υποστήριξη ασφαλών και αποδοτικών ταξιδιών.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του γραφείου στην Ελλάδα διοργανώθηκε σεμινάριο για τους Έλληνες πλοιοκτήτες με συμμετοχή περισσοτέρων από 80 ατόμων στο οποίο παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της Weathernews και οι εξελίξεις των τελευταίων ετών στην Μετεωρολογία. Στη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία της εταιρείας στην Οκλαχόμα (ΗΠΑ), Κοπεγχάγη (Δανία) και στην Τσίμπα της Ιαπωνίας και το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την παροχή προγνώσεων καιρού.

Στην τελετή των εγκαινίων ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Μασούο Νισιμπαγιάσι απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς της Ιαπωνίας με την Ελλάδα στο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και ανατρέχοντας στις πρώτες παραγγελίες από τους Έλληνες εφοπλιστές στα ιαπωνικά ναυπηγεία.

wethernews-2
(photo: Weathernews Inc.)

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ