ΑρχικήTOKYO 2020Εθελοντές στο Tokyo 2020 !

Εθελοντές στο Tokyo 2020 !

Εθελόντρια από την Ιαπωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004! photo: GreeceJapan.com

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή θα ανοίξουν συνολικά περισσότερες από 110.000 θέσεις για όσους θέλουν να πάρουν ενεργό μέρος ως εθελοντές στη μεγαλύτερη γιορτή της ανθρωπότητας. Οι 80.000 είναι για τους εθελοντές των Αγώνων (Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών) ενώ 30.000 θα απασχολούνται εκτός σταδίων από τη Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκιο και διάφορους τοπικούς οργανισμούς.

Οι υποψήφιοι εθελοντές των Αγώνων θα πρέπει να έχουν γεννηθεί πριν την 1η Απριλίου 2002, να είναι διαθέσιμοι για δέκα ημέρες κατά τη διάρκεια των Αγώνων και πριν ή μετά και να μπορούν να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή. Οι συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των εθελοντών που μένουν εκτός Ιαπωνίας θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική σελίδα του Tokyo 2020. Οι λεπτομέρειες και το τελικό πρόγραμμα θα δημοσιευθούν τον Ιούλιο.

Ελληνίδα εθελόντρια με φιλάθλους από την Ιαπωνία στο Καλλιμάρμαρο μετά τον τερματισμό του Μαραθωνίου, Αθήνα 2004. photo: GreeceJapan.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ