ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπενδυτικό ενδιαφέρον της Ιαπωνικής Κυβέρνησης για ελληνικές startups υψηλής τεχνολογίας
Επενδυτικό ενδιαφέρον της Ιαπωνικής Κυβέρνησης για ελληνικές startups υψηλής τεχνολογίας

 

Συνάντηση με αποστολή της Iαπωνικής Kυβέρνησης υπό τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Ριοσέι Τανάκα, πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Ιουλίου στα γραφεία του «Enterprise Greece» ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Ο Ιάπωνας αξιωματούχος συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον Διευθυντή του Γραφείου Οικονομικής Αναζωογόνησης της Ιαπωνίας Τομοάκι Νακανίσι και από τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στη χώρα μας, Γιασουχίρο Σιμίζου, ενώ, από πλευράς του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών από τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Enterprise Greece, Γρηγόρη Στεργιούλη.

Αντικείμενο της συνάντησης απετέλεσε το επενδυτικό ενδιαφέρον της Iαπωνικής Kυβέρνησης για startups επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στους τομείς καινοτομίας, συστημάτων υγείας και συντήρησης συστημάτων υποδομής.

Με το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός Εξωτερικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας της κυβέρνησης, αλλά και της αποτελεσματικής οικονομικής διπλωματίας, με μεγάλη χαρά συναντηθήκαμε σήμερα με την ιαπωνική αποστολή και ενθαρρύναμε την επιθυμία σύσφιξης των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Στηρίζουμε, επίσης, ενεργά το ενδιαφέρον της ιαπωνικής πλευράς για ελληνικές startups σε θέματα υψηλής τεχνολογίας που αποτελεί και αναγνώριση του επιπέδου των νέων επιστημόνων της Ελλάδας.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ