Υδατοσφαίριση: Ελλάδα-Ιαπωνία στις 6 Αυγούστου στο Ρίο

greece_japan_water_polo

H παράδοση συνεχίζεται και η Ελλάδα με την Ιαπωνία θα βρεθούν αντιμέτωπες σε μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη…

Οι Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης της Ελλάδας και της Ιαπωνίας θα αγωνισθούν το Σάββατο 6 Αυγούστου στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-2 στις 19:00.

Οι υπόλοιπες ομάδες του Ομίλου είναι: Σερβία, Αυστραλία, Ουγγαρία και Βραζιλία. Στον Β’ Όμιλο είναι οι υπόλοιπες έξι εθνικές ομάδες: Κροατία, Μαυροβούνιο, ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Η ελληνική ομάδα είχε προκριθεί απευθείας στην κορυφαία διοργάνωση, με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καζάν.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 6 Αυγούστου
ΕΛΛΑΔΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ

8 Αυγούστου
Σερβία – ΕΛΛΑΔΑ
IΑΠΩΝΙΑ – Βραζιλία

10 Αυγούστου
ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία
Αυστραλία – ΙΑΠΩΝΙΑ

12 Αυγούστου
ΕΛΛΑΔΑ – Βραζιλία
Ουγγαρία – ΙΑΠΩΝΙΑ

14 Αυγούστου
Αυστραλία – ΕΛΛΑΔΑ
Σερβία – ΙΑΠΩΝΙΑ

Στις 16 Αυγούστου θα είναι τα νοκ άουτ παιχνίδια για τους 4 πρώτους κάθε Ομίλου (Α1 – Β4, Α2 – Β3, Α3 – Β2, Α4 – Β1), στις 18 Αυγούστου οι Ημιτελικοί και στις 20 Αυγούστου οι Τελικοί της διοργάνωσης στους Άνδρες.

Στις Γυναίκες, οι ομάδες της Ελλάδας και Ιαπωνίας θα απουσιάζουν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο αφού δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στο Προολυμπιακό τουρνουά που έγινε τον Μάρτιο στην Ολλανδία.


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top