Τόκιο: Στη δεξίωση του Ikebana International για το νέος έτος

日本語

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 έλαβε χώρα στο Palace Hotel Tokyo η καθιερωμένη δεξίωση για το νέος έτος του Ιkebana International με την τελετή παράδοσης των εσόδων της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και έκθεσης της Ιαπωνικής Ανθοδετικής που είχε πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο υπό την προεδρία της κας Ιωάννας Χαρίκλειας Γιαννακάρου, συζύγου του Έλληνα Πρέσβη στην Ιαπωνία κ. Κωνσταντίνου Κακιούση.

Η τελετή ξεκίνησε με την ομιλία της Προέδρου του Ιkebana International κας Μίχο Οκαουάρα, η οποία καλωσόρισε τους περίπου 450 προσκεκλημένους, ανάμεσά τους σύζυγοι ξένων Πρεσβευτών και εκπρόσωποι παραρτημάτων του Ιkebana International από πόλεις της Ιαπωνίας και του εξωτερικού. Στη συνέχεια η κα Γιαννακάρου παρέδωσε τις φιλανθρωπικές δωρεές στον Νομάρχη της Σάγκα κ. Γιοσινόρι Γιαμαγκούτσι και τον Αντινομάρχη του νομού Τσίμπα κ. Σινσούκε Τακιγκάουα. Οι δύο νομοί υπέστησαν σημαντικές καταστροφές από τις πλημμύρες και τους τυφώνες του περασμένου χρόνου.
Ένα συμβολικό μέρος των εσόδων της φιλανθρωπικής εκδήλωσης παρέδωσε η Πρόεδρος του Παραρτήματος του Τόκιο του Ιkebana International κα Τζούνκο Κατάνο στο Japan National Student Association Fund και στην εφημερίδα The Japan Times.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Επίτιμη Πρόεδρος του Ikebana International Πριγκίπισσα Τακαμάντο και η κα Έμι Μοτέγκι, σύζυγος του Ιάπωνα Υπουργού Εξωτερικών κ.Τοσιμίτσου Μοτέγκι.

Στο πλαίσιο της δεξίωσης, ο Headmaster της Σχολής Ικεμπάνα Οχάρα κ. Χιρόκι Οχάρα, έκανε επίδειξη ανθοδετικής με πολύ όμορφες συνθέσεις.

Φωτογραφίες

 

Συνθέσεις Ικεμπάνα του Ikebana International και παραρτημάτων του 

 

photos: Junko Nagata © GreeceJapan.com

 
Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, Instagram και YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!
scroll to top
Send this to a friend