ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΙαπωνία: Θεοφάνεια στην Οκινάουα!

Ιαπωνία: Θεοφάνεια στην Οκινάουα!

日本語

Mία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, τα Θεοφάνεια, γιορτάστηκαν με λαμπρότητα την Κυριακή 6 Ιανουαρίου από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από εκατομμύρια πιστούς. Γιορτάστηκαν και στη μακρινή Οκινάουα στη νότια Ιαπωνία, όπου ο Πάτερας Ντέιβιντ, Ελληνοορθόδοξος Αμερικανός ιερέας, τέλεσε την τελετή των Θεοφανείων στην παραλία, με τους ελάχιστους Ελληνοορθόδοξους πιστούς του νησιού.

Το Σταυρό έπιασε ο 8χρονος Λεωνίδας, ο οποίος μπορεί και να ήταν ο μικρότερος σε ηλικία που βούτηξε και έπιασε το Σταυρό στα χθεσινά Θεοφάνεια παγκοσμίως!

Ο Λεωνίδας με τους γονείς του, τον Σκοτ Σμίθ και την εκπληκτική Ελληνίδα Ερασμία Ηλιάκη. Η Ερασμία (Μία) διδάσκει στην Οκινάουα το ΟPA-cize και παράλληλα διοργανώνει μαθήματα ελληνικής μαγειρικής! Το OPA-cize ξεκίνησε από την ομογένεια της Αυστραλίας και είναι ένας συνδυασμός αεροβικής γυμναστικής με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Οι συμμετέχοντες ασκούνται (και γλεντάνε) και παράλληλα γνωρίζουν τον ελληνικό πολιτισμό μέσω του χορού και τραγουδιού.

Δείτε και το βίντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ