Θεματικό πάρκο για το Εβδομαδιαίο Shonen Jump στο Τόκιο

jworldtokyoΔύο από τις μεγάλες αγάπες των Ιαπώνων, τα μάνγκα και τα θεματικά πάρκα πρόκειται να συνδυάσει η Shueisha, η εκδοτική εταιρεία πίσω από το διασημότερο ίσως τίτλο μάνγκα, το Jump. Από τις 11 Ιουλίου, η εταιρεία ανοίγει στο Ικεμπουκούρο του Τόκιο ένα κλειστού χώρου θεματικό πάρκο το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους χαρακτήρες του πιο δημοφιλούς της τίτλου του Εβδομαδιαίου Shonen Jump.

Το θεματικό πάρκο θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου World Import Mart στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Sunshine City και θα είναι αφιερωμένο στα μάνγκα «Dragon Ball», «One Piece», «Toriko», «Gin Tama», «Bleach», «Naruto» και «Hunter x Hunter», όλα μεγάλες και μακρόχρονες επιτυχίες του Εβδομαδιαίου Shonen Jump. Εκτός από καταστήματα που θα πωλούν αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα από τα διάφορα μάνγκα, θα υπάρχουν και διάφορα σχετικά παιχνίδια στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα θεματικά πάρκα, θα υπάρχει μια γενική είσοδος 1300 γεν (10 ευρώ) για τους ενήλικες και 1000 γεν (8 ευρώ) για τα παιδιά. Το πάρκο θα λειτουργεί δώδεκα ώρες, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Γρηγόρης A. Μηλιαρέσης 

    scroll to top