Ταξίδι στο ιαπωνικό ουίσκι από το The Tasters Club

Japan_TastingDay7

To The Tasters Club θα ταξιδέψει για πρώτη φορά εκτός Σκωτίας, στην Ιαπωνία και τα μυστικά του ιαπωνικού ουίσκι, στη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 18 Απριλίου στο V4 BISTROT (Βουκουρεστίου 4, Αθήνα, τηλ.: 210 3248062).

Το πρώτο αποστακτήριο στην Ιαπωνία έγινε το 1923 ενώ σήμερα το ιαπωνικό ουίσκι θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλές, έχοντας αναπτύξει το δικό του μοναδικό ύφος. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πληροφορίες για τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους στο ιαπωνικό ουίσκι, τη σύνδεση με Σκωτία, τα ιαπωνικά αποστακτήρια και πολλά άλλα.

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται και ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ιαπωνικού whisky στην Ευρώπη, ο οποίος θα μιλήσει για τη συλλογή του και θα δείξει από κοντά μερικές πολύ σπάνιες εμφιαλώσεις.

Tο πολύ ενδιαφέρον line up θα συμπληρώνουν ειδικά επιλεγμένες γεύσεις σούσι, ώστε να συνδυάζονται με τα συγκεκριμένα ουίσκι.

Τη γευσιγνωσία θα διευθύνει ο whisky expert Πέτρος Χαριζόπουλος και περιλαμβάνει Yamazaki 10 Years Old, Nikka Taketsuru Pure Malt, Nikka Taketsuru 17 Years Old, Yoichi 10 Years Old, Fujikai 10 Years Old.

Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ το άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής

 

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ