Στην Ιαπωνία ο Κύπριος Παγκόσμιος πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας Παύλος Κοντίδης

photo: Cyprus Sailing Federation

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου αναχωρεί για την Ιαπωνία ο Κύπριος Παγκόσμιος πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας, στην κατηγορία Laser, Παύλος Κοντίδης όπου θα λάβει μέρος στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν που θα γίνει στην πόλη Γκαμαγκόρι του νομού Αΐτσι από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Κοντίδης θα εκμεταλλευθεί την εκεί παρουσία του και θα επισκεφθεί το νησί Ενοσίμα, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες  Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. 

Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης την περασμένη Κυριακή (8/10) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των σκαφών τύπου Laser στη Βαρκελώνη. Ο Παύλος Κοντίδης ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι, πρώτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres και πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Laser στο Σπλιτ στις 19 Σεπτεμβρίου 2017.

Στόχος του Κύπριου ιστιοπλόου είναι η πρώτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στο Aarhus της Δανίας το 2018.

 


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top