ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΠροκήρυξη θέσης στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ιαπωνία
Προκήρυξη θέσης στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ιαπωνία

ΕNGLISH

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ιαπωνία ανακοίνωσε την προκήρυξη θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη πλήρους απασχόλησης στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Ανακοινώνεται η προκήρυξη 1 (μίας) Θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη πλήρους απασχόλησης στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ιαπωνία, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Το αντικείμενο εργασίας συμπεριλαμβάνει την παρακολούθηση και σύνταξη εκθέσεων για τις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις στην Ιαπωνία, όπως και τη διερεύνηση και ανάλυση της ιαπωνικής αγοράς.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Να είναι Ιάπωνες πολίτες ή Έλληνες πολίτες μόνιμοι κάτοικοι Ιαπωνίας.
  • Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 60ό.
  • Οι Έλληνες υπήκοοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.
  • Να γνωρίζουν απαραιτήτως άριστα την ιαπωνική γλώσσα. Επιπλέον πρέπει να μιλούν άριστα την ελληνική ή την αγγλική γλώσσα. Η ταυτόχρονη γνώση ιαπωνικών, ελληνικών και αγγλικών θα αξιολογηθεί ως επιπρόσθετο προσόν. Για τους Ιάπωνες πολίτες επιβάλλεται η μητρική τους γλώσσα να είναι τα ιαπωνικά.
  • Να είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού διπλώματος και να έχουν επαγγελματική εμπειρία συναφή με το αντικείμενο της θέσης. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
  • Να διαθέτουν πολύ καλή γνώση της χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, ιδίως δυνατότητας αναζήτησης και επεξεργασίας πληροφοριών μέσω διαδικτύου, καθώς επίσης και των προγραμμάτων Excel, Word, PowerPoint του Microsoft Office.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα:

  • Αίτηση
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Έγγραφα για την τεκμηρίωση των προσόντων τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, ώρα 4.00 μ.μ.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο email ecocom-tokyo@mfa.gr πληροφορίες στο ανωτέρω email ή στα τηλέφωνα 03-3404-1195, 5853.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ