Παραστάσεις μπαλέτου από την ιαπωνική χορευτική ομάδα νέων “Izunokuni Youth Ballet”

Η χορευτική ομάδα Izunokuni Youth Ballet από την Ιαπωνία που αποτελείται από 22 άτομα, πρόκειται να παρουσιάσει μια παράσταση μπαλέτου στα πλαίσια του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Ακοντίσματος και του Junior Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Στέγη Πολιτισμού της Νέας Καρβάλης».

Το έργο «Η ιστορία ενός βάλτου» είναι εμπνευσμένο από μυθιστόρημα του Λευκάδιου Χερν, και θα δοθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο Θέατρο αρχαίου Ακοντίσματος, Νέα Καρβάλη, Καβάλα.

Η παράσταση θα δοθεί και στην Αθήνα, στα παιδικά χωριά SOS της Βαρυμπόμπης, την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 21.30.

Επίσης, στα πλαίσια του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Ακοντίσματος και του Junior Φεστιβάλ οργανώνεται επίδειξη origami από την κα Μυρτώ Δημητρίου, δασκάλα της παραδοσιακής ιαπωνικής τέχνης και μέλος του Origami Nippon Association, από τις 27-30 Ιουλίου, στο Λαογραφικό Χωριό Ακόντισμα (1 χλμ. από τη Νέα Καρβάλη).

Ειδικότερα, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, εκτός από την επίδειξη origami, πρόκειται να γίνουν εργαστήριο καλλιγραφίας και εκθέσεις κούκλας, ξυλογραφίας και βιβλίου.

Πληροφορίες:
Πολιτιστικός Σύλλογος Στέγη της Νέας Καρβάλης, κ. Καλπάκης Ιωσηφίδης – Πρόεδρος Τηλ: 2510-316192

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ