Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικείας Πάλης: Xρυσό η Ιαπωνία, χάλκινο η Ελλάδα

Το χρυσό μετάλλιο της Γιαπωνέζας Saori Yoshida, το ασημένιο μετάλλιο της Ελληνοαμερικανίδας Helen Louise Maroulis και το χάλκινο μετάλλιο  της  Μαρίας Πρεβολαράκη, έκαναν σχεδόν ελληνοϊαπωνική υπόθεση τον τελικό της κατηγορίας των 55 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικείας Πάλης στο Edmonton του Καναδά.

Η Ελληνίδα αθλήτρια στον πρώτο της αγώνα νίκησε τη Βραζιλιάνα Souza Joice Da Silva με πτώση 5-0 (0-1, 4-2, 2-1). Στον επόμενο αγώνα η Πρεβολαράκη αντιμετώπισε την Ελληνοαμερικανίδα, φιναλίστ τελικά του ομίλου, Helen Louise Maroulis από την οποία και ηττήθηκε με 3-0 (3-0, 2-0, 0-0). Στα ρεπεσάζ η αθλήτρια του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου αντιμετώπισε με επιτυχία στον πρώτο αγώνα την Λευκορωσίδα Mikhalkova Nadzeya με 0-3 (0-1, 0-2, 0-0) και στο μικρό τελικό αγώνα της κατηγορίας επιβλήθηκε της Καναδέζας Brittanee Morgana Laverdure με 3-0 (1-0, 1-0, 0-0) κερδίζοντας επάξια το χάλκινο μετάλλιο.

Η Γιαπωνέζα Saori Yoshida στον τελικό νίκησε την Helen Louise Maroulis. To χάλκινο μετάλλιο πήρε και η Ινδή αθλήτρια Geeta Geeta η οποία νίκησε την Ουκρανή Nataliya Synyshyn.

H «χρυσή» νικήτρια Saori Yoshida

H Μαρία Πρεβολαράκη (με την κόκκινη φόρμα) στο μικρό τελικό με την Καναδέζα Brittanee Morgana Laverdure

 


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top