Παίζουν και οι μάικο πινγκ πονγκ! (video)

Εκατόν εβδομήντα δύο αθλητές και αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) από όλο τον κόσμο θα αγωνισθούν το καλοκαίρι του 2020 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η Ιαπωνία, ως διοργανώτρια χώρα και επιπλέον ως μία από τις παγκόσμιες δυνάμεις στο άθλημα έχει μεγάλες προσδοκίες. Το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε έρθει 2η μετά την κυρίαρχη Κίνα (η οποία έχει κερδίσει τα 28 από τα 32 χρυσά μετάλλια από το τότε που η επιτραπέζια αντισφαίριση εντάχθηκε στο ολυμπιακό πρόγραμμα, το 1988).

Η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ιαπωνίας η Νippon Life γνωστή και ως Nissay, χρυσή χορηγός του Τόκιο 2020, έχει μακρά παράδοση στην επιτραπέζια αντισφαίριση (στην Ιαπωνία πολλοί αθλητικοί σύλλογοι ανήκουν σε εταιρείες). Ίδρυσε τη γυναικεία ομάδα της το 1954 και κορυφαίες παγκοσμίως αθλήτριες βρίσκονται στο δυναμικό της, ανάμεσά τους η Μίου Χιράνο, 9η στην παγκόσμια κατάταξη και η Χίνα Χαγιάτα, στο Νο 34.

Δείτε τις ως μάικο (μαθητευόμενες γκέισες) να παίζουν πινγκ πονγκ στο βίντεο της Nissay

 

Επί τη ευκαιρία, το ξέρετε ότι η Ελλάδα είχε νικήσει την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομαδικού Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που έγινε στο Τόκιο το 2014; Το GreeceJapan.com βέβαια ήταν εκεί και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο αφιέρωμά μας.

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ