Μετάλλια για τις Ελληνίδες στο Ανοιχτό Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

日本語

Με δύο χάλκινα μετάλλια ολοκλήρωσαν τη Δευτέρα 30 Απριλίου οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου τη συμμετοχή τους στο Ανοιχτό Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (Japan Open) στο Τόκιο. Μαζί και με το ασημένιο μετάλλιο της Πλατανιώτη στον τελικό του Τεχνικού Σόλο το περασμένο Σάββατο, η εμφάνιση της ελληνικής  αποστολής στο Τokyo Tatsumi International Swimming Center στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε την τρίτη θέση με 89,3333 βαθμούς στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη την τρίτη θέση στον τελικό του Ελεύθερου Προγράμματος του Σόλο με βαθμολογία 89,7667. Τις πρώτες θέσεις και στους δύο τελικούς πήραν αντίστοιχα οι Γιαπωνέζες Γιούκικο Ινούι / Κανάμι Νακαμάκι (92,4333 β) και Γιούκικο Ινούι με 92,9667 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ελεύθερο Ντουέτο κατέκτησαν  οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρρο με 90,5000 βαθμούς και στο Ελεύθερο Σόλο η Λίντα Τσερούτι με 89,8000 βαθμούς.

Φωτογραφίες από τις σημερινές εμφανίσεις των πρωταθλητριών από την Ιαπωνία Ινούι και Νακαμάκι:

Μαζί με τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες ήταν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα και η τεχνική σύμβουλος, Ελένη Κουγιά, ως διεθνής Κριτής.

Φωτογραφίες: Τζούνκο Ναγκάτα © GreeceJapan.com

 

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ