Σχετικά

Oι ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ δημιουργήθηκαν από το GreeceJapan.com με σκοπό να συμβάλλουν στην προώθηση της Ιαπωνολογίας στην Ελλάδα και την γνωριμία και κατανόηση του πολιτισμού της Ιαπωνίας μέσω αξιόπιστης, τεκμηριωμένης και πρωτότυπης αρθρογραφίας στην ελληνική γλώσσα. Αρχικά έχουμε συγκεντρώσει τα άρθρα που ήδη έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο GreeceJapan.com και συνεχίζουμε με τη δημοσίευση καινούργιων.

Το GreeceJapan.com από την αρχή της λειτουργίας του υποστηρίζει την ίδρυση τμήματος Ιαπωνικών Σπουδών στην ελληνική ανώτατη εκπαίδευση δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι σχεδόν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα χωρίς πανεπιστημιακό τμήμα σπουδών της χώρας που έχει έναν από τους σημαντικότερους πολιτισμούς παγκοσμίως και παράλληλα την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

Επικοινωνία: mail@greecejapan.com

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση και χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών και γενικά όλων των αρχείων του, χωρίς την έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com.