Η Θεσσαλονίκη θέλει Ιάπωνες τουρίστες

Η προσέλκυση τουριστών από νέες αγορές αποτελεί μία από τις βασικές στοχεύσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, για τη χρονιά που διανύουμε. Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης που έγινε στα τέλη του προηγούμενου μήνα στο ξενοδοχείο Anatolia, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος σημείωσε  ότι συνεχίζεται η μείωση των Ελλήνων επισκεπτών και δυστυχώς η  αύξηση που παρατηρείται στις διανυκτερεύσεις των αλλοδαπών δεν είναι ικανή να καλύψει το κενό που αφήνουν οι Έλληνες.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της πετυχημένης παρουσίας της στην Arabian Travel Market 2012 στο Ντουμπάι, έχει δηλώσει συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BITE 2012 του Πεκίνου (15-17 Ιουνίου 2012), ενώ προσβλέπει και σε συμμετοχή της στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση JATA , η οποία διοργανώνεται τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Τόκιο.

Το 2011 η εφημερίδα New York Times είχε συμπεριλάβει την Θεσσαλονίκη στη λίστα των πιο ενδιαφερόντων τουριστικών προορισμών στον κόσμο.

Στιγμιότυπο της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ