«Η αγορά της Ιαπωνίας, ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα, προοπτικές» σε ημερίδα του ΕΒΕΘ για τις ασιατικές αγορές

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συνδιοργανώνει, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο-Παράρτημα Βορείου Ελλάδας, το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, ενημερωτική ημερίδα, για τις ευκαιρίες και δυνατότητες παρουσίας στην αγορά της Ιαπωνίας καθώς και για την προώθηση τροφίμων και ποτών στη Ν.Α.Ασία και για την αξιοποίηση Ευρωπαικών Προγραμμάτων.

Στόχος της ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρες 17.30-20.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, είναι η παροχή ευρείας και χρήσιμης πληροφόρησης για τις ιδιαιτερότητες της ανεπτυγμένης Ιαπωνικής αγοράς, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει καθώς και για τις δυσκολίες και προϋποθέσεις για επιτυχή παρουσία. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση κατάλληλων μεθόδων προώθησης εξαγώγιμων αγροτικών προϊόντων στην Κίνα και γενικότερα στη Νοτιοανατολική Ασία , αλλά και πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση οι ενδιαφερόμενοι σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Για την αγορά της  Ιαπωνίας θα μιλήσει ο κ. Διονύσης Πρωτοπαπάς, Επικεφαλής Γραφείου Ο.Ε.Υ. Tόκυο.

Σε συνέχεια της Ημερίδας, καθώς και άλλων αντιστοίχων που θα ακολουθήσουν, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο σχεδιάζουν τη διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής σε 4 πόλεις της Ασίας, τον Ιούνιο δίνοντας τη δυνατότητα για προγραμματισμένες συναντήσεις Β2Β με στόχο νέες συμφωνίες και συνεργασίες.
Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την ημερίδα, η συμμετοχή στην οποία δεν έχει κόστος, παρακαλούνται να το δηλώσουν εγγράφως πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310 – 370132.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17.00-17.30 Εγγραφή – καφές
17.00-17.15 Συντονισμός: κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Consultant, Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Διευθυντής Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου
Χαιρετισμός κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννη, Α’ Αντιπροέδρου, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Χαιρετισμοί εκπροσώπων ΣΒΒΕ & ΣΕΒΕ

17.15-17.45 «Η αγορά της Ιαπωνίας, ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα, προοπτικές»
κ. Διονύσης Πρωτοπαπάς, Επικεφαλής Γραφείου Ο.Ε.Υ. Tόκυο
17.45-18.00 Ερωτήσεις-απαντήσεις

18.00-18.30 «Προώθηση τροφίμων & ποτών στις αγορές Ν.Ασίας, δυνατότητες αξιοποίησης Ευρωπαικών
Προγραμμάτων»  κ. Αλέξανδρος Αραμπατζής, Γενικός Διευθυντής, Win Ltd
18.30-18.40 Ερωτήσεις-απαντήσεις
18.40-18.50 «Παρουσίαση Επιχειρηματικής Αποστολής στην Ασία»  κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Consultant, Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Διευθυντής Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου
18.50-19.10 Συζήτηση
19.10 Κατ΄ ιδίαν επαφές με τους ομιλητές


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top