Με επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Μετεωρίτικος Δρόμος

 

Με ρεκόρ συμμετοχών και κάτω υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε ο 3ος Μετεωρίτικος Δρόμος, που διοργάνωσε στην πόλη της Καλαμπάκας ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.), την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Το GreeceJapan.com υποστήριξε, όπως και πέρσι, αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός ως χορηγός επικοινωνίας.

 

550 περίπου Έλληνες και ξένοι αθλητές πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού στους δύο δρόμους αντοχής της διοργάνωσης, που περιελάμβανε:

– αγώνα city trail 6 km εντός και περιμετρικά της πόλης της Καλαμπάκας. Στη Γενική κατάταξη 1ος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Γελαδάρης του ΑΠΣ Ζευς Πιερίας, 2ος ο Δημήτρης Μουχάκης του ΣΔ Τρικάλων & 3ος ο Δημήτρης Μανίκας του WE RUN.

– αγώνα trail 23 χιλ. με 1400 περίπου μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.1ος κι εφέτος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Γιώργος Διαλεχτός της Salomon Hellas σε 1:59:58, 2ος ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος της Odlo/La Sportiva σε 2:02:12 και 3ος ο Thomas Battail του Runningreece.gr σε 2:12:32. Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Γλυκερία Τζιατζιά της Salomon Hellas σε 2:13:21, 2η η Gina Galleti σε 2:44:40 και 3η η Marcella Van Hemert σε 2:46:32. 

– 2 παιδικούς δρόμους για μαθητές α’, β’, γ’ και δ’, ε’, στ’ Δημοτικού αντίστοιχα, με τη συμμετοχή δεκάδων αγοριών και κοριτσιών.

 

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην παρουσία 60 περίπου συνολικά διεθνών συμμετοχών από κάθε γωνιά της γης, γεγονός που αναδεικνύει τη διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του αγώνα εκτός ελληνικών συνόρων αλλά και τη λαμπρή ευκαιρία που προσφέρεται για την καθιέρωση της Καλαμπάκας ως προορισμού αθλητικού τουρισμού.

 

 

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ