Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ιαπωνίας

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από τις 14 μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2017 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας κ. Νομπούο Κίσι.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Κishi θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί επίσης Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αττική και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Κατά την επίσκεψή του στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο κ. Κίσι θα συνοδεύεται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο και θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με Έλληνες που σχετίζονται με την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως μέρος της προώθησης του προγράμματος «Sports for Tomorrow» που εκπονείται από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Ιαπωνίας.

Το πρόγραμμα «Sports for Tomorrow» αυτό αποτελεί πρωτοβουλία της Ιαπωνικής Κυβέρνησης και έχει ως στόχο τη διάδοση των Ολυμπιακών Ιδεωδών σε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια άτομα από 100 χώρες, για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος σε όλες τις γενιές των ανθρώπων.

Ο Ιάπωνας Υπουργός είναι ο μικρότερος αδερφός του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε.

 


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top