ΑρχικήTOKYO 2020Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή "Tokyo 2020" για την Ολυμπιακή...

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή “Tokyo 2020” για την Ολυμπιακή Φλόγα

Συνάντηση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης με εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τokyo 2020».

Θέμα συζήτησης ήταν η διοργάνωση των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο που θα πραγματοποιηθούν περίπου μετά από δύο χρόνια. Την ιαπωνική αποστολή αποτελούσαν η Hiromi Kawamura, Senior Project Director of Executive Office στην Οργανωτική Επιτροπή «Tokyo 2020» και η Yukiko Fujisawa First Secretary, Cultural and Protocol Section της Ιαπωνικής Πρεσβείας, ενώ παρέστη και ο Cédric Daetwyler, Head of Engagement στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη μίας σειράς συζητήσεων και επαφών, προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση και το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ως την Ιαπωνία.

Ο κ. Σπύρος Καπράλος, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους του «Τokyo 2020», είπε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκίνησαν οι επαφές για την αρτιότερη διοργάνωση των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας και προσδοκούμε μία εξαιρετική συνεργασία με τους φίλους μας από την Ιαπωνία καθώς έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί ο λαός της Ιαπωνίας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους εδώ, για αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, που σηματοδοτεί την αντίστροφή μέτρηση για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλοι εμείς στην ΕΟΕ είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να παρουσιάσουμε και πάλι, σε ολόκληρο τον κόσμο, την ομορφότερη εικόνα της Ελλάδας μας».

Ακολούθησε επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα παραδοθεί η Ολυμπιακή Φλόγα στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ