Δωρεάν οnline μαθήματα από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο και το Πανεπιστήμιο του Κιότο

edx-tokyo-kyoto

Δύο από τα καλύτερα ιαπωνικά πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο του Τόκιο και το Πανεπιστήμιο του Κιότο προσφέρουν δωρεάν online μαθήματα στα αγγλικά μέσω του edX, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που δημιούργησε το Πανεπιστήμιο του Harvard και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ) και προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε γνώση, ειδικά σχεδιασμένη για διαδραστική μελέτη μέσω του διαδικτύου.

Το πρώτο online μάθημα του Πανεπιστημίου του Κιότο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 με θέμα Chemistry of Life (Learn how to generate ideas at the interface between chemistry and biology) και διδάσκοντα καθηγητή τον Motonari Uesugi. Το πανεπιστήμιο σχεδιάζει να αναπτύξει και άλλα μαθήματα, όπως Ιαπωνική Κλασσική Λογοτεχνία.

Το Πανεπιστήμιο του Τόκιο ξεκινάει το 4ο τρίμηνο του 2014 (4 Νοεμβρίου) τα παρακάτω μαθήματα για την ιστορία και την ανάπτυξη του μεταπολεμικού Τόκιο:

Visualizing Postwar Tokyo, Part 1
Analyze the history of change and development in postwar Tokyo from different perspectives using archived photographs, films, and TV programs.

Visualizing Postwar Tokyo, Part 2
Identify the geopolitics historically involved in the practice of “visualizing postwar Tokyo”.

Περισσότερα προγράμματα και από άλλα Πανεπιστήμια παγκοσμίως μπορείτε να βρείτε στον ιστοχώρο
www.edx.org

GreeceJapan.com

 

 


Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube για να μην χάνετε καμμία δημοσίευσή μας!  
scroll to top