Δωρεάν Wi-Fi στο μετρό του Τόκιο

Η εφαρμογή ΜΑΝΤΑ
Η εφαρμογή ΜΑΝΤΑ

Δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο θα απολαμβάνουν οι επιβάτες του μετρό του Τόκιο, από αυτό το μήνα και μέχρι τις 31 Ιουλίου που θα λήξει η δοκιμαστική περίοδος.

Οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν στα κινητά τους, iphone ή με λειτουργικό Android, την εφαρμογή ΜΑΝΤΑ (Metro Amusement Network Trinity App) και αφού εγγραφούν στην υπηρεσία θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για 15 λεπτά και όχι περισσότερες από 5 φορές την ημέρα (δηλαδή ο συνολικός ημερήσιος χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους είναι 75 λεπτά).

Παράλληλα, θα μπορούν να βλέπουν στο κινητό τους πληροφορίες για τα δρομολόγια, να διαβάζουν νέα,  τοπικούς οδηγούς κ.α.

Στο χάρτη του μετρό θα υπάρχουν και τα σημεία που βρίσκονται οι  ρούτερς  ώστε οι χρήστες να ξέρουν που θα έχουν δυνατότερο σήμα.

Η υπηρεσία θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους σταθμούς του μετρό του Τόκιο, εκτός από τους Wakoshi (γραμμές Fukutoshin και Yurakucho), Nakano και Nishifunabashi (γραμμή Tozai), Yoyogiuehara (γραμμή Chiyoda), Shibuya (γραμμές Fukutoshin και Hanzomon), Kitasenju (γραμμή Hibiya) και Meguro (γραμμή Nanboku Line), λόγω του ότι τις γραμμές αυτές δεν τις διαχειρίζεται η Tokyo Metro Co. αλλά διαφορετικές εταιρείες .

Πριν το 2011, οι δυνατότητες για σύνδεση στο μετρό ήταν ελάχιστες, όμως ο καταστρεπτικός σεισμός του Μαρτίου του 2011 επιτάχυνε τις ενέργειες για να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, αναγκαία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΜΑΘΕΤΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ