Διαγωνισμός Cosplay 2013 και EuroCosplay!

日本語

Cosplay_2013Καλά νέα για τους Έλληνες cosplayers ! Ο ελληνικός διαγωνισμός Cosplay που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Comicdom Con Athens θα είναι από φέτος ο εθνικός προκριματικός διαγωνισμός για το EuroCosplay.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του  Cosplay του Comicdom Con Athens 2013  θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EuroCosplay, στο MCM EXPO του Λονδίνο, τον Οκτώβριο.

Το EuroCosplay διοργανώνεται από το 2010, κάθε χρόνο στο Λονδίνο, και συγκεντρώνει τους καλύτερους cosplayers από όλη την Ευρώπη. Κάθε χώρα που συμμετέχει σε αυτό (πέρσι φιλοξένησε 42 διαγωνιζόμενους από 25 χώρες, ενώ φέτος ο αριθμός προβλέπεται να είναι 48 διαγωνιζόμενοι από 28 χώρες!) στέλνει τον/την καλύτερο εκπρόσωπό της, μετά από τη διεξαγωγή τοπικού προκριματικού διαγωνισμού, για να την εκπροσωπήσει και να διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου Ευρωπαίου cosplayer της χρονιάς!

Ο διαγωνισμός Cosplay του Comicdom Con Athens 2013 θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου, 19.30 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

 

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ