ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΜΟΤΟDamborghini, η ιαπωνική Λαμποργκίνι από χαρτόνι
Damborghini, η ιαπωνική Λαμποργκίνι από χαρτόνι

Η πόλη Ισινομάκι στο νομό Μιγιάγκι ήταν μια από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το σεισμό και τα τσουνάμι του Μαρτίου του 2011. Κύματα ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων πλημμύρισαν την πόλη σε απόσταση 5 χιλιομέτρων αφήνοντας χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους και το 80% των σπιτιών κατεστραμμένο.

Ο κ. Χιντέκι Κόννο, ιδιοκτήτης της Konno Konpo μιας εταιρείας συσκευασίας (με προϊόντα από χαρτόνι) που εδρεύει στην πόλη από το 1973 θέλοντας να τονώσει την ανοικοδόμηση της περιοχής, έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο, μια Lamborghini από χαρτόνι σε κλίμακα ένα προς ένα. Την ονόμασε Damborghini, συνδυασμός της λέξης Danboru που σημαίνει χαρτοκιβώτιο ή χαρτόνι και της Lamborghini. Το …υπεραυτοκίνητο έγινε γρήγορα διάσημο, προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες στην περιοχή και μάλιστα έγινε δεκτό με ενθουσιασμό και από την ίδια την Lamborghini.

Eμείς θαυμάσαμε την Damborghini στη Διεθνή Έκθεση Περιβάλλοντος και Ενέργειας EcoPro 2016 (8-10 Δεκεμβρίου 2016) στο περίπτερο της εταιρείας στο εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight.

Όπως βλέπετε δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από μια πραγματική  Lamborghini, εκτός ίσως από…μερικές χιλιάδες κυβικά και μερικές εκατοντάδες ίππους…

Φωτογραφίες © GreeceJapan.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ