ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ-ΙΑΠΩΝΙΑUPDATE: Αιτήσεις εθελοντών για την Ιαπωνική Εβδομάδα 2019

UPDATE: Αιτήσεις εθελοντών για την Ιαπωνική Εβδομάδα 2019

Ξεκινούν το Σάββατο 22 Ιουνίου οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν εθελοντικά στην «Ιαπωνική Εβδομάδα» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 23 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της επετείου των 120 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Ιαπωνίας.

Η Ιαπωνική Εβδομάδα διοργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη από τον ιαπωνικό οργανισμό International Friendship Foundation σε συνεργασία με τον Δήμο που τη φιλοξενεί. Φέτος συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Αθηναίων και θα έρθουν στην Αθήνα περισσότερες από 60 ιαπωνικές καλλιτεχνικές ομάδες με περίπου 1.000 μέλη που θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια και άλλες εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας πολλές πτυχές του πολιτισμού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2019

 

Για την ιστορία, η διοργάνωση της Ιαπωνικής Εβδομάδας στην Ελλάδα ήταν ιδέα του GreeceJapan.com την οποία και προτείναμε (τότε ήταν Δήμαρχος Αθηναίων η κα Ντόρα Μπακογιάννη), στον Πρόεδρο του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου κ. Δήμο Βρατσάνο ο οποίος υιοθέτησε αμέσως την πρότασή μας και για πολύ καιρό αγωνίστηκε για την ανάληψη της διοργάνωσης από την Ελλάδα. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τον ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε που με την επιμονή και υπομονή του όλα αυτά τα χρόνια, κατάφερε να είναι η Αθήνα η φετινή διοργανώτρια πόλη της Ιαπωνικής Εβδομάδας.

Όπως σε κάθε τέτοια μεγάλη εκδήλωση, ο ρόλος των εθελοντών είναι καθοριστικός στην επιτυχή διοργάνωσή της γι΄αυτό και οι διοργανωτές καλούν όσες και όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην Ιαπωνική Εβδομάδα να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής. Οι εθελοντές θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Στην πρώτη ομάδα (Group A) θα είναι όσοι γνωρίζουν Ιαπωνικά-Ελληνικά και στην δεύτερη ομάδα (Group B) όσοι γνωρίζουν Αγγλικά-Ελληνικά.

Όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές, σε αυτό το στάδιο θα κλείσουν προσωρινά οι αιτήσεις για τo Group B (Αγγλικά-Ελληνικά), γι’ αυτό παρακαλούμε να στέλνετε αιτήσεις μόνο για το Group A (Ιαπωνικά-Ελληνικά).
Η International Friendship Foundation σας ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη και άμεση ανταπόκριση!

Η περίοδος των αιτήσεων είναι 22 Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Πληροφορίες για τους εθελοντές και αιτήσεις στο αρχείο word (αγγλικά)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ!

   
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us

GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2021
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑspot_img

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟspot_img
spot_img
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ