Αγγελία της Baresquare για γνώστες ιαπωνικών

ΑΓΓΕΛΙΑ – Eξωτερική δημοσίευση

Baresquare, είναι μια από τις σημαντικότερες και παλαιότερες εταιρείες στον τομέα των δεδομένων, με έδρα την Θεσσαλονίκη και αναζητά καινούργια άτομα για την ομάδα της. Η εταιρεία προσφέρει πρωτοποριακές B2B υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, με πελατολόγιο που περιλαμβάνει brands όπως Sony, Dixons Carphone και Co-operative Bank.

Analytics developer

Έχετε πάθος για τα δεδομένα, γνώσεις προγραμματισμού ή εμπειρία σε ανάπτυξη ιστοσελίδων και θέλετε να εργαστείτε σε τεχνικές ομάδες από big data projects; Βρίσκετε ενδιαφέρον ένα συνεχώς εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον με καινούργιες τεχνολογικές προκλήσεις και θέλετε να ασχολείστε με τις πιο μοντέρνες τεχνολογίες συλλογής και ανάλυσης δεδομένων; Τότε σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρουσα την θέση εργασίας που υπάρχει στην ομάδα των τεχνικών αναλυτών (analytics developers) της Baresquare. Μέσα από την συγκεκριμένη θέση εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με αναλυτές δεδομένων και να κάνετε πραγματικότητα project διαχείρισης δεδομένων. Η καθημερινότητα της ομάδας των analytics developers περιλαμβάνει την επικοινωνία με ομάδες σε όλο τον κόσμο, για την μετατροπή επιχειρηματικών απαιτήσεων σε υλοποιήσεις, με την βοήθεια κώδικα και την ανάπτυξη τεχνολογικών ETL λύσεων σε περιβάλλον cloud. Η θέση είναι ιδανική για επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία σε αυτό τον κλάδο που αναζητούν καινούργιες προκλήσεις αλλά και για όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού, αλλά θέλουν να εξελιχθούν στον κλάδο της ανάλυσης δεδομένων. Θα εκτιμηθούν υποψήφιοι με γνώσεις Ιαπωνικών.

Data Analyst with SEO background

Είστε έτοιμοι για μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση για να εργαστείτε σε projects παγκόσμιας κλίμακας σαν μέλος μιας δυναμικής ομάδας αναλυτών; Εάν έχετε αγάπη για τα δεδομένα και γνώσεις SEO ίσως είστε το κατάλληλο άτομο.

Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με συναρπαστικές νέες τεχνολογίες, μεγάλα σύνολα δεδομένων (big data) και να εφαρμόσετε αλλαγές που μπορούν να έχουν αντίκτυπο σε ένα SEO project ενός website με διεθνή παρουσία. Θα εκπαιδευτείτε σχετικά με τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο του Analytics και τον τρόπο παροχής υψηλής αξίας αξίας στην παγκόσμια αγορά, εργαζόμενοι από την Θεσσαλονίκη. Θα εκτιμηθούν υποψήφιοι με γνώσεις Ιαπωνικών.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2022
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ