24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο: Στο Πράσινο Χαλί ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης

Αν και η σημερινή μέρα των εγκαινίων στο Ropppongi Hills – η περιοχή που διοργανώνεται το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο – ξεκίνησε με πολλή βροχή, τελικά η διαδρομή στο πράσινο χαλί έγινε !  Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, όλοι περπάτησαν τα 200 μέτρα του κατασκευασμένου από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια πράσινου χαλιού. Άλλοι μοίραζαν φιλιά, άλλοι πλησίαζαν τον κόσμο για να υπογράψουν αυτόγραφα, τελικά όλοι με χαμόγελα πέρασαν σιγά σιγά μπροστά από το κοινό που ξεπερνούσε τους 5000 εραστές της Έβδομης Τέχνης. Περίπου 640 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και 400 καλεσμένοι συμπλήρωναν τους παρευρισκομένους.

Και βέβαια δεν έλειπε ο σκηνοθέτης του «J.A.C.E». Mενέλαος Καραμαγγιώλης που ξεκίνησε την πορεία του στο πράσινο χαλί μαζί με τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Tom Yoda (δεξιά με το πράσινο κοστούμι) και τον πρόεδρο της UNIJAPAN Hideyuki Takai και συνέχισε μόνος του χαιρετώντας το κοινό που είχε κατακλύσει την οδό Κεγιάκι.

Το GreeceJapan.com τον συνάντησε στο τέλος της διαδρομής. «Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στην Ιαπωνία. Δεν προλαβαίνω δυστυχώς να επισκεφτώ αυτή τη φορά τα πανέμορφα μέρη της χώρας αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ με το ιαπωνικό κοινό, μετά το Black Out, και την καινούργια μου ταινία J.A.C.E.»

Η πρώτη προβολή του J.A.C.E. θα γίνει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου (17:40-20:32) και θα ακολουθήσει συζήτηση με το σκηνοθέτη. Η δεύτερη προβολή θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου (10:30-13:22) και θα παρευρευθεί ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Αλμπαν Ουκάζ .

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ